Een andere rocketdrivers.com optie is om een extern scherm aan te sluiten. Deze zwarte vlekken betekenen dat de schermpixels op die plek niet langer werken. Op YouTube staan filmpjes over hoe je deze plekken door te wrijven zou kunnen verwijderen. Het is dus niet noodzakelijk om extra voorzorgsmaatregelen te nemen.

Hoe configureer ik Windows Update om stuurprogramma's te installeren

Wanneer ze er zijn, klik op de optieOptionele updates weergeven. In de linker benedenhoek klikt u op de optieUw computer herstellen. Dubbelklik om elk logboek te openen voor meer informatie over het probleem. Met de rechtermuisknop klikt u op de categorie Systeem en kies de optieHuidig ​​logboek filteren. In het linker deelvenster klikt u op de optieGeïnstalleerde updates weergeven.

Bestanden En Mappen Bekijken Met Icloud Drive

Na de succesvolle upgrade moet je eerst controleren of je activatie ook gelukt is. Dit doe je onder Instellingen | Bijwerking en beveiliging | Activering. Als hier staat dat Windows is geactiveerd dan is het in orde.

Stuurprogramma’s Drivers

Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Ga naar het startscherm, klik met de rechtermuisknop in de linkerbenedenhoek of klik en selecteer ‘Configuratiescherm’. Als u een voorziening op de pc wilt uitschakelen, opent u iCloud voor Windows en schakelt u die voorziening uit. Klik op ‘Toepassen’ om de wijzigingen te bewaren.

Je kunt ook proberen het apparaat volledig te verwijderen en vervolgens de scan voor een hardwarewijziging uit te voeren en vervolgens het stuurprogramma te installeren. De enige aanbevolen oplossing hiervoor is om het stuurprogramma voor het apparaat opnieuw te installeren. Klik met de rechtermuisknop op het apparaat in apparaatbeheer en selecteer verwijderen. Zodra de de-installatie is voltooid, selecteer je controleer op hardwarewijzigingen uit het bovenste item. Het foutbericht wordt gegenereerd wanneer Apparaatbeheer het hardware apparaat niet kan starten vanwege verouderde of beschadigde stuurprogramma’s of tijdelijke hardwarestoringen. Als je foutcode 9 ziet staan, kan Windows deze hardware niet identificeren.

Je kan onder je product intikken, en komt op een scherm waar je de drivers kan downloaden. Na het downloaden heb je een ZIP-file met daarin een map. Het vervelende is echter dat er in de map geen uitvoerbare file zit, en daarom moet je in dit geval voor een andere strategie kiezen.

Windows Installeert alleen stuurprogramma’s voor de apparaten die het herkent. De beste oplossing is dus om contact op te nemen met de hardwareleverancier en het apparaat zo snel mogelijk te laten vervangen.